fbpx

Kompensation

Sådan overlever i Covid-19

Covid-19 er hård ved os alle. For mange har det medført en markant omsætningsnedgang, men regningerne skal stadig betales – de forsvinder ikke. Derfor har staten sammensat en hjælpepakke til det Danske Erhvervsliv, som vi hos Regnskabshelten er stolte af, at kunne hjælpe vores kunder med at søge. 

Ansøgning for kompensation er åben indtil d. 31 August 2020. Selvom proceduren virker vanskelig, skal vi nok hjælpe jer i mål. Vi har hjulpet +200 virksomheder med deres kompensation. Vi kender proceduren fra A-Z. Vores mål er, at hjælpe jer trygt og sikkert videre. 
Vi sidder klar til at hjælpe Jer. 

Kontakt os nu – vi glæder os til at hjælpe jer. 

Kontakt os

Statens hjælp til covid-19 ramte virksomheder

Kompensationsperioden er forlænget, og det betyder, at du enten kan søge om kompensation for perioden (fra  9. marts 2020 til og med 8. juni 2020) eller for den udvidede periode (fra 9. marts til og med 8. juli 2020). Har du allerede ansøgt, skal du ind og regulerer din ansøgning. 

Kompensation for faste omkostninger dækker en stor del af de regninger, der hver måned falder på virksomhedens bord. Det kan være husleje, forsikringer, abonnementer og meget andet. For at være berettiget til at søge kompensation, skal din virksomhed have oplevet en omsætningsnedgang på min. 35 pct., og de faste omkostninger skal min. løbe op i 12.500 kroner for kompensationsperioden på 3 måneder og 16.666 kroner for kompensationsperioden på 4 måneder.

Den andel, der kompenseres, afhænger af hvilken omsætningsnedgang virksomheden har oplevet.
Andelen er følgende:

80 pct., hvis omsætningsnedgangen har været på 80-100 pct.
50 pct., hvis omsætningsnedgangen har været på 60-80 pct.
25 pct., hvis omsætningsnedgangen har været på 35-60 pct.

Virksomheder som har været tvangslukkede, kan ansøge om kompensation der dækker 100 pct. af de faste udgifter. For virksomheder, der har været tvangslukkede, skal vi gennemgå en udvidet omsætnings og udgiftsoversigt. Vi er erfarne med processen og hjælper sikkert jer igennem. 

Vi indhenter en del dokumenter, der skal dokumentere virksomhedens økonomiske status. Vi skal både bruge papirer fra den påvirkede periode og for en referenceperiode. Vores servicepersonale sidder klar til at hjælpe jer igennem processen. 

Der skal vedlægges en revisorerklæring, der godkender og understøtter virksomhedens økonomiske oplysninger. Der ydes 80 pct. kompensation på revisionsregningen, såfremt ansøgningen udløser kompensation – dog maksimalt 16.000 kroner pr. cvr.-nr.

Gavekort 1000 kr.
Rådgivning
Ingen gevinst
Momsgennemgang
Ingen gevinst
Regnskabsjoke
Gavekort 500 kr.
Rådgivning
Ingen gevinst
Regnskabsjoke
Momsgennemgang
Ingen gevinst
Vind et gavekort á 1000 kroner!

Se her om du er den heldige vinder af et af vores gavekort til Regnskabshelten, en gratis rådgivningssamtale, en gratis momsgennemgang eller måske en "dårlig" regnskabsjoke.

Gælder kun nye tilmeldinger.

Call Now ButtonRing os op!