Du sparer penge

Ved at vælge en dygtig bogholder, der matcher din størrelse og behov, kan du spare mange penge.

Du sparer tid

Slip for de ærgerlige timer, du selv bruger på bogføring og finanser, ved at lade os klare arbejdet.

Personlig hjælp & rådgivning

Vores dygtige service team sidder klar til at hjælpe dig. Du får en betroet rådgiver, som altid har din virksomheds økonomi i fokus.

Overhold frister & deadlines

Vores mål er at sikre, at dit regnskab altid stemmer – i samarbejde med dig. Vi skal nok tage os af det med tallene, tidsfristerne og reglerne.

 

Fullservice bogføringspakke

(EMV / ApS)

 

Hvorfor skal du vælge os?

Forestil dig, hvis du aldrig mere skulle bekymre dig om, at holde styr på bilag eller bruge en masse ressourcer på, at holde bogføringen og regnskaberne opdateret. Med os som partnere, bliver den drøm til virkelighed!

Hvilken virksomhedsejer drømmer ikke om, at få mere tid til at udvikle forretningen, og kunne træffe bedre beslutninger på et mere oplyst grundlag? Når du outsourcer dit regnskab til os, kender du altid din økonomiske status og du kan vide dig sikker på, at alle deadlines er overholdt. 

 

Vi samarbejder med dit regnskabssystem!

 

RegnskabsHelten i tal

Hvor mange kunder har vi, hvor mange opgaver har vi løst og hvor mange eksperter har vi tilknyttet? Følg med på vores vækst-rejse, her! 

regnskabshelte

GLADE kunder

udarbejdede regnskaber
 
 

Hør det fra vores kunder:

RegnskabsHelten tager sig af al min bogføring. Det er fantastisk! Jeg har det som om, jeg har min helt egen regnskabsafdeling. 

Stine

Jeg har igennem regnskabshelten.dk fået lavet min revision og mine årsregnskaber. Selvom jeg kom med alle mine bilag i en skotøjsæske, fik de løst opgaven til UG. 

Mikkel

Samarbejdet med regnskabshelten er super godt og givende – de kender mig og ved altid hvor langt mine opgaver er i processen.

Katrine

 

Vi er overbeviste om, at vi kan hjælpe dig!

Et udsnit af vores andre ydelser:

OMDAN DIT IVS TIL APS

4499,- kr. 

Læs mere

KOMPENSATION FOR

FASTE OMKOSTNINGER

1990,- kr. 

Læs mere

ÅRSREGNSKAB

fra 3495,- kr. 

Læs mere

 
 

Kontakt os nu og få den rette hjælp til din virksomhed!

Du er hjertens velkommen til at kontakte os via denne kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig – og lover dig svar hurtigst muligt!

[mesmerize_contact_form shortcode=”wpforms id="447" title="false" description="false"”]